Kwalitatief hoogwaardige kinderopvang

Als ouders vertrouw je de zorg van je kostbaarste schat toe aan een gastouder die is aangesloten bij een gastouderbureau. Gastouderbureau VoorElkaar staat voor kwalitatief hoogwaardige opvang en neemt dit vertrouwen serieus.

Goed voor elkaar

Gastouders en vraagouders zijn er voor elkaar en hebben een gezamenlijk doel: kinderen voelen zich veilig, prettig en geborgen, thuis én op de opvang. Gastouderbureau VoorElkaar levert voor een laag bemiddelingstarief kleinschalige, verantwoorde en betrouwbare opvang in een huiselijke, geborgen omgeving.

Meer informatie over wat gastouderopvang voor je kan betekenen, vind je op de pagina Wat is gastouderopvang? 

Waarom kiezen voor GOB VoorElkaar?

De gastouders die bij ons zijn aangesloten onderschrijven onze visie. En wij borgen dat de visie in de praktijk wordt nageleefd door onder andere huisbezoeken, evaluaties en risico-inventarisaties. Dat klinkt allemaal heel formeel, maar voor ons zijn hierbij met name een goede verstandhouding, communicatie onderling, wederzijds respect en vertrouwelijk omgaan met persoonlijke informatie zeer belangrijk. 

Na je aanmelding als vraagouders inventariseren we via een kennismakingsgesprek of er een wederzijdse klik is. Tijdens dit gesprek inventariseren wij ook de wensen. Daarna gaan we op zoek naar een gastouder, die zo goed mogelijk past bij deze wensen. 

Geen geschillen in 2023 en daar zijn we best trots op!

Aangesloten gastouders

In en rond gemeente Westerkwartier

Wat kost gastouderopvang bij VoorElkaar?

Gastouderopvang via GOB VoorElkaar is formele opvang. Dit betekent dat je aanspraak kunt maken op kinderopvangtoeslag, een tegemoetkoming vanuit de overheid in de kosten voor je kinderopvang.

Word wat je bent

2020 © designed by tinq design created by hofstack. All Rights Reserved.